EMB Bloedtest Rotterdam

Voor mij was de EMB Bloedtest Rotterdam een wake up call, omdat ik wel wist en voelde dat ik niet in balans was, maar me toch liet verleiden tot verwaarlozing van mezelf en niet altijd koos voor een gezond voedingspatroon. Toen ik mijn uitslag bekeek snapte ik meteen waarom er o.a. hormonaal zoveel uit balans was. Sindsdien kan ik makkelijker gezonde keuzes maken in mijn leefstijl. Het is echt niet makkelijk, maar  ik hou me vast aan wat het me oplevert door gezonde keuzes voor mijzelf te maken.

Na de basis cursusdag van EMB Bloedtest Rotterdam, heb ik de verdieping gevolgd om zo nog meer informatie en kennis te kunnen delen voor een op jou afgestemd voedingsplan. Een EMB bloedtest geeft een goede basis om verder te kunnen als er onduidelijke klachten zijn, die bijvoorbeeld regulier ook niet helemaal duidelijk zijn hoe je dit aan kan pakken.

De EMB Bloedtest Rotterdam, geeft dus een energetische waarde van hoe jij je voelt.  Wat houdt dit energetische aspect nu eigenlijk in? Hoe vaak zeggen wij als mens, ik heb er de energie niet voor of juist ik heb veel energie vandaag! Energie kan je meten. Dit is niks zweverigs, dit is wetenschap. Albert Einstein ontdekte dit al. Albert Einstein zei het al: E = Mc2. Ofwel alles is energie!

Geef jij je lichaam slechte energie in de zin van slechte voeding, veel stress of andere verstoringen, dan ga jij je steeds slechter voelen. Dit wil je natuurlijk niet!! Als je wilt weten waar bij jou mogelijke tekorten of intoleranties liggen of waar jij de puntjes op de i moet zetten, geeft een EMB bloedtest Rotterdam een uitgebreid beeld over jouw energetische systeem.

EMB Test

Wat zegt de uitslag van de EMB Bloedtest Rotterdam!

De uitslag van deze EMB bloedtest Rotterdam geeft dan ook een energetische waarde en is niet te vergelijken met een reguliere bloedtest en het vervangt ook niet reguliere zorg of diagnoses. Bijvoorbeeld een vitamine b12 met een reguliere normale waarde, kan in de EMB test een tekort aangegeven. Ziekte begint vaak al eerder, met een  verstoorde trilling die regulier nog altijd te meten is in het bloed.

Een (lichaams)cel geeft bepaalde informatie door, zo geven bijvoorbeeld schildkliercellen door of er schildklierhormoon aangemaakt moet worden. Het overbrengen van deze informatie werkt met trilling en vibratie en dit geeft een bepaalde frequentie weer ofwel energie. De uitstraling van energie van een lichaamscel is meetbaar. Het meten wordt gedaan via de EMB test Rotterdam (Energetisch Morfologische Bloedtest).

De EMB test leest de frequentie van cellen van via het elektromagnetisch veld. Deze frequentie wordt omgezet tot een energetische waarde en ingelezen via software. De EMB test gebruikt hier de cellen voor die voortkomen in het bloed, speeksel of urine. Neem je de test in de praktijk af, dan gaat dit met een klein vingerprikje. De test kan ook door jou zelf worden afgenomen. Dit werkt op een eenvoudige manier met een voorbeeld video.

Uitgebreide analyse hoe jouw lijf zich eigenlijk voelt!

De EMB test Rotterdam geeft een uitgebreide analyse over hoe jouw huidige gezondheid en leefstijl. Het geeft inzicht over een stukje basis reguliere hematologie, maar dus ook de (energetische) status van vitamines & mineralen, darmen, lever of andere organen. Er wordt ook gekeken naar hormonen, neurotransmitters en andere mogelijke stressverstoringen of voedsel intoleranties.

Wil jij meer hiervan weten of wat de tarieven zijn, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. De EMB Bloedtest wordt vaak gebruikt voor samengesteld individueel Orthomoleculair voedingsplan.

NB: De EMB test vervangt geen diagnostiek en/of behandeling vanuit de reguliere gezondheidszorg.

De EMB test is geen wetenschappelijke test omdat het een energetische waarde geeft.

Over mij

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

06 48 40 91 12

fenna@welinvormadvies.nl

Benieuwd naar hoe ik jou kan helpen?

Wil jij meer in je eigen kracht komen te staan? Je energie level verhogen? Succesvoller zijn? Ik begeleid jou zodat jij weer krachtig in het leven komt te staan en jij je weer Wel In Vorm voelt. 

Aankomende evenementen

Cacao en Adem Ceremonie

195,- per persoon
8 -
10 personen
Omgeving Rotterdam
March 23, 2024

Aanbevolen behandelingen

Voetreflextherapie Barendrecht

Trauma Release Breathwork Barendrecht

Transformational Cupping

Tarieven

45 minuten € 57,00

60 minuten € 75,00

Losse behandeling zonder kuur. 

60 minuten € 75,00

90 minuten € 110,00

Vanaf 3 sessies ontvang je een passend detox programma erbij.

Vraag naar de prijzen bij een strippenkaart.

Intake, anamnese 1,5 uur inclusief voedingsplan & advies + 1 telefonische evaluatie a 30 minuten € 175,00

Vervolgconsult 45 minuten € 60,00

Vervolgconsult 60 minuten € 75,00

EMB Bloedonderzoek: € 180,00 (bij zelf afnemen)

EMB Bloedonderzoek: € 200,00 (afname door mij)

Individueel voedingsplan na een vervolg afspraak  50,00

Pakketprijs Zilver = € 250,00 (zonder EMB Bloedtest)
Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies á € 150,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

en de 1e maand tussentijds advies via whatsap. á € 25,00

Pakkeprijs Goud 485,00

Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies & 1 tel. evaluatie á € 175,00

1x EMB Bloed onderzoek á € 180,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

3 maanden tussentijds advies via whatsap. (1 maand gratis)

 

Sessies zijn 1:1 en gemiddeld 2-3 uur.

Losse sessies:

60 minuten                  €  75,00

90 minuten                  € 112,00

2 uur                           € 150,00

3 uur                          € 225,00

3 sessies a 90 minuten  € 330,00

3 sessies a 2 uur          € 440,00

Wil je vaker afspreken, vraag naar de kortingsmogelijkheden voor een strippenkaart.

Pakketprijs: Nu: € 425,00 (ipv € 445,00)

2 x Body Remembers Trauma therapie & Trauma Release Breathwork (2 uur á € 150,00)

!x Transformational cupping 60 min. € 75,00 incl. detoxplan

1x behandeling of advies naar keuze 60 minuten á € 70,00