Orthomoleculaire Geneeskunde Barendrecht

Orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht in mijn praktijk richt zich op het verbeteren van problemen die ontstaan vanuit tekorten in het lichaam. Er wordt vanuit het klachtenpatroon wat er speelt, gekeken welke vitamines en mineralen mogelijk niet in balans zijn.

Welke klachten kunnen dit dan zijn?

  • Allergieën, spijsverteringsklachten,
  • hormonale klachten zoals overgang, menopauze of klachten door een onregelmatige menstruatiecyclus,
  • overbelasting van organen of andere darm of buikklachten.
  • Vermoeidheid, slaapproblemen of andere vage energieklachten. fysieke klachten zoals: (sport)blessures, pijn in gewrichten of in de spieren
  • Ontstekingen
  • Emotionele klachten zoals: stress, concentratieproblemen, of zelfs depressieve klachten indien deze een onbekende oorzaak hebben.

 

Heeft u bijvoorbeeld onrustige darmen of weinig energie, met Orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht gaan we onderzoeken wat de oorzaak van uw klachten zijn.

Voelt u zich vaak opgeblazen en niet lekker in uw vel?

Darmklachten en vermoeidheid gaan vaak samen. Niet de juiste voeding of tekorten hierin zorgen voor tal van klachten die leiden tot energieproblemen. Denk ook aan een prikkelbare of spastische darm syndroom (PDS) Dit kan naast pijn, verstopping, diarree en winderigheid geven.

Een gezonde darmwerking is voor 80% bepalend hoe ons immuunsysteem werkt en waardoor we klachten ontwikkelen. Zoals hierboven genoemd hebben depressieve klachten meestal met een slechte darmwerking te maken. Denk ook aan allergieën zoals eczeem of ontstekingen, vaginale infecties, blaasontstekingen, auto immuunziekten en andere klachten die veel last kunnen geven. Het is belangrijk de darm net zo goed te onderhouden als andere zaken die u dierbaar zijn.

De basis is voor een orthomoleculair voedingspatroon is altijd om zo gezond en onbewerkt (biologisch) mogelijk te eten. Daarnaast wordt er gewerkt aan bewustwording van wat nu eigenlijk 'gezond' leven voor jou is.

Natuurlijk kijken we bij Orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht waar mogelijke tekorten zijn en hoe we dit dan het beste kunnen aanvullen. Als jij meer inzicht wilt in jouw gezondheidsklachten, dan kan (vooraf) een EMB Bloed onderzoek gedaan worden. Dit geeft o.a. meer duidelijkheid over mogelijke (energetische) klachten en overbelasting door bijvoorbeeld parasieten, hormoonblokkades, intoleranties, schimmels, vitaminetekorten etc.

Bij Orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht combineren we meerdere specialisaties om klachten zo holistisch mogelijk aan te pakken en te verbeteren. Wist je dat voor veel onduidelijke aandoeningen en klachten geldt, dat bij het juist opvolgen van het orthomoleculaire voedingsplan mensen zich binnen 3 maanden weer energieker en fit voelen! Kom nu in de actie om je weer gezonder en gelukkiger te voelen.

Orthomoleculaire geneeskunde

Hoe werkt het?

Tijdens het intakegesprek orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht is er aandacht voor jouw persoonlijke verhaal. Er wordt een anamnese gemaakt en gekeken naar mogelijke oorzaken van jouw klachten. Tevens is er begrip voor jouw situatie en wordt gewerkt aan een verandering in levensstijl waardoor met aanpassingen in voeding en eventuele suppletie gewerkt wordt aan herstel. Ook is een EMB bloedonderzoek mogelijk wat inzicht geeft in een compleet beeld hoe je energetisch er lichamelijk aan toe bent, dus hoe jou lichaam zich voelt. Dit geeft een totaalplaatje van de verhouding van vitamines, mineralen, neurotransmitters, organen, of overbelasting weer. Dit is niet met een reguliere bloedwaarde te vergelijken omdat de uitslag een energetische waard is

Wanneer helpt orthomoleculaire Geneeskunde Barendrecht

Orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht, helpt en ondersteund bij allerlei ziektes, kwaaltjes en energieproblemen of aandoeningen die onduidelijk zijn waar ze vandaan komen. Ook kan het zijn dat je al ergens heel lang me loopt en regulier er weinig duidelijke oorzaak is. Het is dan de moeite waard om verder te kijken via een orthomoleculair advies.

De behandeling

Behandeling bestaat uit een intake en anamnese en een individueel behandelplan. Van daaruit volgt een follow-up om te evalueren hoe het gaat en wat er mogelijk aangepast nog kan worden om verbetering te krijgen.

Orthomoleculaire geneeskunde Barendrecht

Vanuit diverse wetenschappelijke studies is heel duidelijk dat ziekte, voeding en tekorten een direct verband hebben. Behandelingen zijn gericht op inzicht te krijgen in zoveel mogelijk gezonde en nuttige voedingsstoffen binnenkrijgen. Vanuit een beter leef en eetpatroon wordt er gewerkt aan  balans zowel geestelijk, lichamelijk en emotioneel. Deze therapie kan goed ondersteund worden met mijn andere behandelingen zoals voetreflextherapie

Over mij

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

06 48 40 91 12

fenna@welinvormadvies.nl

Benieuwd naar hoe ik jou kan helpen?

Wil jij meer in je eigen kracht komen te staan? Je energie level verhogen? Succesvoller zijn? Ik begeleid jou zodat jij weer krachtig in het leven komt te staan en jij je weer Wel In Vorm voelt. 

orthomoleculaire geneeskunde

Aankomende evenementen

Cacao en Adem Ceremonie

195,- per persoon
8 -
10 personen
Omgeving Rotterdam
March 23, 2024

Aanbevolen behandelingen

EMB Bloedtest Rotterdam

Voetreflextherapie Barendrecht

Trauma Release Breathwork Barendrecht

Tarieven

45 minuten € 57,00

60 minuten € 75,00

Losse behandeling zonder kuur. 

60 minuten € 75,00

90 minuten € 110,00

Vanaf 3 sessies ontvang je een passend detox programma erbij.

Vraag naar de prijzen bij een strippenkaart.

Intake, anamnese 1,5 uur inclusief voedingsplan & advies + 1 telefonische evaluatie a 30 minuten € 175,00

Vervolgconsult 45 minuten € 60,00

Vervolgconsult 60 minuten € 75,00

EMB Bloedonderzoek: € 180,00 (bij zelf afnemen)

EMB Bloedonderzoek: € 200,00 (afname door mij)

Individueel voedingsplan na een vervolg afspraak  50,00

Pakketprijs Zilver = € 250,00 (zonder EMB Bloedtest)
Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies á € 150,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

en de 1e maand tussentijds advies via whatsap. á € 25,00

Pakkeprijs Goud 485,00

Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies & 1 tel. evaluatie á € 175,00

1x EMB Bloed onderzoek á € 180,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

3 maanden tussentijds advies via whatsap. (1 maand gratis)

 

Sessies zijn 1:1 en gemiddeld 2-3 uur.

Losse sessies:

60 minuten                  €  75,00

90 minuten                  € 112,00

2 uur                           € 150,00

3 uur                          € 225,00

3 sessies a 90 minuten  € 330,00

3 sessies a 2 uur          € 440,00

Wil je vaker afspreken, vraag naar de kortingsmogelijkheden voor een strippenkaart.

Pakketprijs: Nu: € 425,00 (ipv € 445,00)

2 x Body Remembers Trauma therapie & Trauma Release Breathwork (2 uur á € 150,00)

!x Transformational cupping 60 min. € 75,00 incl. detoxplan

1x behandeling of advies naar keuze 60 minuten á € 70,00