Transformational Cupping

Transformational cupping therapie in Barendrecht is geen reguliere cupping diepgaande behandeling. Het kan worden ingezet bij diverse klachten, zoals vetophoping, verklevingen, afvalstoffen, lymfesysteem, aderen, striae, meridianen, spieren, gewrichten, trauma, pijnklachten, organen, een opgezette buik en rug-, schouder- of nekklachten, evenals andere blokkades of verstoringen. Het werkt ook erg ondersteunend bij fibromyalgie, burn-out klachten, frozen shoulder, tennisarm, of andere pijnklachten. Daarnaast kan het ook worden toegepast bij huidproblemen zoals striae, littekens of cellulitis, of om een zwaar gevoel in de benen te verminderen. Een bijkomend voordeel is vaak dat de huid strakker en mooier wordt, en dat mensen automatisch wat gewicht verliezen. Dit komt doordat er een detox effect plaatsvindt in het lichaam.

Transformational Cupping werkt diep op het bindweefsel in. Met een speciale glazen cup worden bewegingen gemaakt op het lichaam. Soms wordt de cup op een blokkade vast gezet om het bloed hier goed te laten doorstromen. Bindweefsel speelt een belangrijke rol in ons welzijn. Als bindweefsel ongezond wordt komen er klachten. Een tekort aan zuurstof in het weefsel, onderhuidse ontstekingen, vochtophoping en daardoor afvalstoffen en verslapping van de huid. Transformational Cupping is een snelle, efficiënte en resultaatgerichte manier om klachten aan te pakken.

Transformational Cupping

Transformational Cupping van het bindweefsel

Gezond bindweefsel betekent een gezonder lichaam. Transformational Cupping maakt verklevingen los, waardoor dieper liggende trauma en pijnklachten kunnen helen. Gestagneerde doorbloeding komt weer op gang, onderhuidse knopen en afvalstoffen kunnen weer losgelaten worden, waardoor het bindweefsel weer ruimte krijgt en alles goed kan doorstromen en helen.

Transformational Cupping is geen reguliere cupping behandeling. Met de cup als tool, wordt het bindweefsel op een diepe en intense manier bewerkt. Het gaat door vele diepe lagen van het lichaam en wordt gecombineerd met manuele therapie, detoxing en healing zoals bijvoorbeeld Orthomoleculaire Geneeskunde

Bewustwording tijdens Transformational Cupping

In dit proces word je meer bewust waarom je lichaam blokkeert en afvalstoffen vast houdt, maar ook wat je kan doen om dit te veranderen. Het is de eerste stap naar genezing en het herstellen van een gezonde balans op mentaal fysiek en spiritueel niveau. Daarnaast krijg je advies wat je kunt doen om dit te veranderen want dit is net zo essentieel als de behandeling zelf.

Met Transformational Cupping Therapie in Barendrecht worden de dieperliggende lagen in jou losgemaakt, waardoor er zowel mentaal als lichamelijk letterlijk een transformatie kan plaatsvinden. Deze behandeling kan worden gecombineerd met andere therapieën, zoals ademhalingssessies, om vastzittend trauma en spanning vrij te laten. Effecten zijn nog groter als er ook op andere manieren behandeld wordt, om onderliggende oorzaak van klachten aan te pakken. Alle ervaringen en herinneringen ook die in het onderbewustzijn liggen, worden in het lichaam opgeslagen en zorgen als dit niet wordt gereleased vooro.a. fysieke maar ook emotionele klachten.

Bij welke klachten?

Deze behandelvorm richt zich ook op het aanpakken van oude pijnen en emotionele blokkades die zijn vastgezet. Langdurige problemen kunnen het beste worden aangepakt in combinatie met bijvoorbeeld ademwerk.

Vraag naar de mogelijkheden hiervoor. Met Transformational cupping therapie kunnen klachten zoals rugpijn, pijnlijke nek- en schouderklachten, migraine of hoofdpijn verbeteren.

Of je nu last hebt van fysieke klachten of stress en spanning of van je cellulitis af wilt omdat je hier onzeker van wordt! Transformational Cupping Therapie kan helpen bij het verlichten van symptomen en het herstellen van de natuurlijke balans in jouw lichaam.

Het is vaak de eerste stap naar genezing en het herstellen van een gezonde balans op zowel mentaal, fysiek als spiritueel niveau. Na een behandeling ervaren mensen vaak een gevoel van diepe ontspanning, verhoogde energie, lichtheid of innerlijke rust.

Verkleuringen na cupping

Als gevolg van de technieken met de speciale cup op het lichaam kunnen er verkleuringen optreden, zoals blauwe, paarse of rode plekken. Als er meer onderhuidse stagnatie is, kunnen de verkleuringen donkerder zijn, wat aangeeft dat het lichaam veel moet opruimen en verwerken. Deze verkleuringen zijn onschadelijk en verdwijnen na enkele dagen. Het is belangrijk om na de behandelingen voldoende water te drinken om zo het proces te ondersteunen.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die wilt afrekenen met langdurige opgebouwde blokkades en pijnklachten, of als je wilt werken aan een mooiere huid en van je cellulitis af wilt. Voor iedereen die nu kiest voor een gezonder en gelukkiger leven en bereid is te investeren in zichzelf!

Deze behandelmethode is ook zeer geschikt voor sporters of atleten, omdat het kan helpen bij het versnellen van spierherstel en het behandelen van blessures. Transformational Cupping wordt steeds meer in de professionele sport gebruikt om sneller klachten ontstaan door intense sportuitoefening aan te pakken. Ben je iemand die vaak blessures oploopt of langer loopt met chronische klachten, dan is dit zeker een manier om klachten te verbeteren en op te lossen. Er wordt ook gekeken worden naar het voedingspatroon wat ondersteunend kan werken om ontstekingen in het lichaam aan te pakken.

 

Ben jij klaar om een transformatie te ondergaan?

Als je jouw energie terug wilt krijgen en je weer fit en zelfverzekerd wilt voelen, maar je weet niet precies wat je nu kunt doen! Aarzel dan niet en neem contact met mij op voor een gratis telefonische intake. Op basis daarvan kan ik je adviseren over het beste stappenplan om jouw klachten te verbeteren.

Voor optimale resultaten raden we een behandelplan van minimaal 3 tot 8 sessies aan. In een behandeltraject ontvang je ook gerichte en individuele informatie over hoe je weer een gezonde leefstijl kunt krijgen. Als je eerst wilt ontdekken of cupping iets voor jou is, kun je een proefsessie boeken.

Over mij

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

06 48 40 91 12

fenna@welinvormadvies.nl

Benieuwd naar hoe ik jou kan helpen?

Wil jij meer in je eigen kracht komen te staan? Je energie level verhogen? Succesvoller zijn? Ik begeleid jou zodat jij weer krachtig in het leven komt te staan en jij je weer Wel In Vorm voelt. 

lypossage-273151_1280

Aankomende evenementen

Cacao en Adem Ceremonie

195,- per persoon
8 -
10 personen
Omgeving Rotterdam
March 23, 2024

Aanbevolen behandelingen

EMB Bloedtest Rotterdam

Voetreflextherapie Barendrecht

Trauma Release Breathwork Barendrecht

Tarieven

45 minuten € 57,00

60 minuten € 75,00

Losse behandeling zonder kuur. 

60 minuten € 75,00

90 minuten € 110,00

Vanaf 3 sessies ontvang je een passend detox programma erbij.

Vraag naar de prijzen bij een strippenkaart.

Intake, anamnese 1,5 uur inclusief voedingsplan & advies + 1 telefonische evaluatie a 30 minuten € 175,00

Vervolgconsult 45 minuten € 60,00

Vervolgconsult 60 minuten € 75,00

EMB Bloedonderzoek: € 180,00 (bij zelf afnemen)

EMB Bloedonderzoek: € 200,00 (afname door mij)

Individueel voedingsplan na een vervolg afspraak  50,00

Pakketprijs Zilver = € 250,00 (zonder EMB Bloedtest)
Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies á € 150,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

en de 1e maand tussentijds advies via whatsap. á € 25,00

Pakkeprijs Goud 485,00

Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies & 1 tel. evaluatie á € 175,00

1x EMB Bloed onderzoek á € 180,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

3 maanden tussentijds advies via whatsap. (1 maand gratis)

 

Sessies zijn 1:1 en gemiddeld 2-3 uur.

Losse sessies:

60 minuten                  €  75,00

90 minuten                  € 112,00

2 uur                           € 150,00

3 uur                          € 225,00

3 sessies a 90 minuten  € 330,00

3 sessies a 2 uur          € 440,00

Wil je vaker afspreken, vraag naar de kortingsmogelijkheden voor een strippenkaart.

Pakketprijs: Nu: € 425,00 (ipv € 445,00)

2 x Body Remembers Trauma therapie & Trauma Release Breathwork (2 uur á € 150,00)

!x Transformational cupping 60 min. € 75,00 incl. detoxplan

1x behandeling of advies naar keuze 60 minuten á € 70,00