Voetreflextherapie Barendrecht

Voetreflextherapie Barendrecht werkt bij allerlei verstoringen in het lichaam. Behandelingen met voetreflex kan de algehele balans, waardoor je weer beter in je vel gaat zitten. Lichamelijke, psychische en emotionele klachten kunnen op een positieve wijze verbeteren doordat er een impuls wordt gegeven op de punten van de voet waardoor signalen worden doorgegeven in het lichaam aan waar blokkades zich kunnen voordoen. Voetreflextherapie Barendrecht behandelt dus de de zones van de voet die corresponderen met de organen, weefsels, botten en spieren. Door het behandelen van deze reflexpunten kunnen blokkades worden verbeterd en kan de energie weer gaan stromen. Daardoor gaat het lichaam zich weer herstellen omdat het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Wanneer er een verstoring is in het lichaam, kan deze therapie de balans helpen herstellen. Op deze wijze kunnen mensen zowel fysiek, emotioneel en spiritueel op een positieve manier vooruitgaan en meer bewust worden van hun gevoelsleven. 

voetreflextherapie Barendrecht

Weer fit en energiek met voetreflextherapie Barendrecht!

De behandeling bestaat uit het geven van een impuls te geven op de reflexpunten op de voet die corresponderen met onderdelen in het lichaam. Blokkades worden getriggerd om de energie weer te laten doorstromen. Deze behandeling kan heel goed gecombineerd worden of ondersteund worden met andere behandelingen zoals Orthomoleculaire Geneeskunde. Het is logisch dat als er gezonder voedingspatroon is, dat het lichaam nog beter kan herstellen. Het gehele proces wordt positief beïnvloed en ook hiervoor kunt u in de praktijk terecht.

Waarom voetreflextherapie Barendrecht?

Voetreflextherapie Barendrecht werkt ontspannend en helpt zodoende de balans tussen lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Het is een veilige methode om weer aan je gezondheid te werken. Voorafgaand aan de behandeling vind altijd een intake gesprek plaats of deze behandeling voor jou op dit moment passend is. Tijdens de behandeling wordt ook gekeken naar de onderliggende oorzaken. Hierdoor komt weer bewustwording en inzicht en leert men weer dichter bij zichzelf te komen. Daarnaast wordt in onze praktijk altijd goed besproken waar iemand aan wilt werken en indien nodig kunnen ook  andere disciplines worden ingezet om meer balans, verbetering in klachten te krijgen.

Voetreflextherapie Barendrecht werkt bij

allerlei aandoeningen of klachten die ongemak veroorzaken zoals:

  • Spanningsklachten, overspannenheid, burn out en stress
  • Hormonale verstoringen of andere vormen van disbalans
  • Hoofdpijn/migraine
  • Pijnklachten, darmproblemen, burn-out
  • Rug-,schouder- en nekklachten
  • Gewrichtsklachten, reuma, artritis
  • Darmproblemen

 

Als jouw klachten er niet bij staan en je wilt toch weten of voetreflextherapie iets voor jou is, neem dan even contact met de praktijk op. Genezing werkt van binnenuit en hebben vaak te maken met het in balans brengen van het denken en het voelen. Ook kan voetreflextherapie preventief ingezet worden om bijvoorbeeld de weerstand en immuunsysteem optimaal te houden. Daarnaast  kunnen al mijn behandelingen goed gecombineerd worden bijvoorbeeld met Transformational Cupping of Massagetherapie

Vergoeding voetreflextherapie Barendrecht

Voetreflextherapie kan door sommige zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed worden. Ik ben sinds 2004 aangesloten bij de beroepsvereniging van de Bond van europese reflexologen (BER). Daarnaast ben ik ook bij de beroepsvereniging van het  CAT Collectief (CAT) aangesloten. Beide beroepsverenigingen hebben strikte eisen aan de uitvoering van het vakgebied. Daarnaast is bijscholing vereist om altijd up to date te blijven. 

Let op! Vergoeding is afhankelijk van de aanvullende verzekering welke afgesloten is. Aan deze vermelding kunnen geen rechten worden ontleend. Naast complementaire therapie onderschrijft de praktijk altijd de reguliere gezondheidszorg voor het stellen van bijvoorbeeld een diagnose. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig voor complementaire geneeswijze. Daarnaast gaat deze vergoeding niet van het eigen risico af. Als er vragen zijn, dan kan er ook contact opgenomen worden via de mail of telefonisch. Berichten via de whats-app worden altijd sneller beantwoord.

Over mij

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

Fenna Versteeg

Ruim 15 jaar ervaring binnen de natuurgeneeskundige en complementaire werkveld. Op het gebied van behandelingen, advies en coaching.

06 48 40 91 12

fenna@welinvormadvies.nl

Benieuwd naar hoe ik jou kan helpen?

Wil jij meer in je eigen kracht komen te staan? Je energie level verhogen? Succesvoller zijn? Ik begeleid jou zodat jij weer krachtig in het leven komt te staan en jij je weer Wel In Vorm voelt. 

voetreflex barendrecht

Aankomende evenementen

Cacao en Adem Ceremonie

195,- per persoon
8 -
10 personen
Omgeving Rotterdam
March 23, 2024

Aanbevolen behandelingen

EMB Bloedtest Rotterdam

Trauma Release Breathwork Barendrecht

Transformational Cupping

Tarieven

45 minuten € 57,00

60 minuten € 75,00

Losse behandeling zonder kuur. 

60 minuten € 75,00

90 minuten € 110,00

Vanaf 3 sessies ontvang je een passend detox programma erbij.

Vraag naar de prijzen bij een strippenkaart.

Intake, anamnese 1,5 uur inclusief voedingsplan & advies + 1 telefonische evaluatie a 30 minuten € 175,00

Vervolgconsult 45 minuten € 60,00

Vervolgconsult 60 minuten € 75,00

EMB Bloedonderzoek: € 180,00 (bij zelf afnemen)

EMB Bloedonderzoek: € 200,00 (afname door mij)

Individueel voedingsplan na een vervolg afspraak  50,00

Pakketprijs Zilver = € 250,00 (zonder EMB Bloedtest)
Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies á € 150,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

en de 1e maand tussentijds advies via whatsap. á € 25,00

Pakkeprijs Goud 485,00

Geldig inclusief:

1x intake & anamnese, individueel voedingsplan, advies & 1 tel. evaluatie á € 175,00

1x EMB Bloed onderzoek á € 180,00

2x telefonisch of live vervolgafspraak a 30 minuten á € 40,00

3 maanden tussentijds advies via whatsap. (1 maand gratis)

 

Sessies zijn 1:1 en gemiddeld 2-3 uur.

Losse sessies:

60 minuten                  €  75,00

90 minuten                  € 112,00

2 uur                           € 150,00

3 uur                          € 225,00

3 sessies a 90 minuten  € 330,00

3 sessies a 2 uur          € 440,00

Wil je vaker afspreken, vraag naar de kortingsmogelijkheden voor een strippenkaart.

Pakketprijs: Nu: € 425,00 (ipv € 445,00)

2 x Body Remembers Trauma therapie & Trauma Release Breathwork (2 uur á € 150,00)

!x Transformational cupping 60 min. € 75,00 incl. detoxplan

1x behandeling of advies naar keuze 60 minuten á € 70,00